Annonse


40x CD-brenner i februar

Plextor lanserer nå verdens raskeste CD-RW, Plexwriter 40/12/40A. Den interne brenneren har en skrivehastighet på 40x, RW-brenning på 12x samt en innlesningshastighet på 40x. Det betyr at den kopierer en full cd på mindre enn 3 minutter.

Plexwriter 40/12/40A benytter seg av BURN Proof teknikken, som minimerer feilbrenninger. I tillegg brukes også PowerRec II (Plextor Optimised Writing Error Reduction Control), som automatisk kontrollerer kvaliteten på cd-media og velger den optimale brennerhastigheten for best mulig resultat.

Den nye VariRec(Variable Recording)-teknikken, designet for lydfiler, er også inkludert. Denne funksjonen gir brukeren mulighet til å velge en av fem toneinnstillinger for å få en mer personlig lyd. Enheten har også såkalt black tray, som hever kvaliteten på den brente cd-en.

Plexwriter 40/12/40A vil handle i butikkene i februar, til en pris på omlag 2 400 kroner.

For mer informasjon, se www.plextor.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse