T65 blå

Annonse


Sus i røret på T65

T65 blåI fjor høst klarte ikke Sony Ericsson å etterkomme etterspørselen etter T65 og T68. Etterhvert fikk produsenten kontroll – men det kan se ut til at det gikk litt fort for seg.

Det er i Sverige problemet har meldt seg den siste tiden. Irriterete kunder leverer tilbake telefoner med mye støy og sus ved samtaler til både fast- og mobiltelefon. Enkelte av telefonene har høyttalere som fortsetter å suse selv når telefonen står i stand-by, melder ComputerSweden.

Samtlige telefoner rammet?

– Vi har ikke vært borti en T65 som ikke har problemer med støy. Enkelte suser mindre enn andre, men dette er helt klart en konstruksjonfeil fra Ericsson sin side, sier Mikael Forsberg, servicetekniker ved Engström Telecom.

Forsberg reparerer telefoner for de fleste produsentene, og han mener susingen er mulig å dempe.

Annonse
– Vi kan klare å dempe støyen, men vi klarer ikke å få det helt bort. Det må Ericsson fikse, hevder Forsberg.

– Umulig å selge

Diverse selgere av T65, deriblant Telia, Pockit og TL3, bekrefter problemet. De skal ha sendt flere telefoner tilbake til Sony Ericsson.

– Det går ikke an å selge dem, uttaler Ted Willes ved TL3.

Sony Ericsson har solgt mye av de nye modellene uten antenne. Men nå kan det se ut til at flere velger bort mobiltelefonprodusenten.

– Flere store kunder har valgt bort Sony Ericsson og valgt Nokias telefoner isteden. Kundene orker ikke tanken på å måtte klage som de første de gjør, uttaler Claes Brolinson ved Pockit.

Vil ikke kommentere

Produktmarkedssjef for Sony Ericsson i Sverige, Jakob Ryden, vil ikke kommentere problemet med T65.

– Jeg må først ta en prat med teknikerne og få en forklaring, uttaler han.

De svenske forhandlerne skal også ha opplevd problemer med diverse tilbehør til Sony Ericssons telefoner.

ITavisen.no kjenner foreløpig ikke til liknende problem i Norge, og har heller ikke hatt slike problemer med telefonene vi har testet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse