Microsoft Developer II

Annonse


Microsoft-butikk stengt

Microsoft Developer IISikkerhetsproblemet skal ha vært et ikke-fungerende script som ble brukt ved utviklingen av nettstedet. Dette skal ha hatt grove hull som gjorde det enkelt for en inntrenger å tilegne seg informasjon om nettstedets kunder, melder IDG.

Problemet ble heldgvis oppdaget før noen skade var skjedd.

Nettstedet benyttes av programutviklere til å laste ned testversjoner, evalueringsprogramvare og annen informasjon.

Tilfeldig oppdagelse

En utvikler fra Argentina skal ha snublet over hullet ved en tilfeldighet.

Annonse
– Jeg aner ikke når Microsoft vil fikse problemet, så ikke legg igjen noe personlig informasjon, skrev Cesar Cerrudo i forumet deres.

Han skal ha meldt fra til Microsoft om problemet, men fikk først svar etter 14 timer. Nå er nettstedet stengt, og ingen vet helt når det vil åpne igjen.

– Vi jobber for tiden med å se på om noe må endres. Microsoft er et firma som tar slike henvendelser seriøst, uttaler en talsmann for Microsoft. Hun legger til at nettstedet ikke er forbundet med Microsoft.com eller andre av selskapets nettsteder.

– Ikke unikt

– Dette er en programfeil, og det forteller bare at programmer er komplekse. Dette er ikke noe unikt problem for Microsoft. Vi finner hullene overalt, uttaler Charles Kolodgy, analytiker ved amerikanske IDC.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse