Moxi Media Center

Annonse


Ny alt i ett-boks

Moxi Media CenterMoxi Media Center er en av de store nyhetene under årets CES-mese i Las Vegas, som åpner i dag. Boksen er utviklet med tanke på å erstatte tårnet av spillere ved siden av TV-en din. Det ser det også ut til at de har klart.

Den lille boksen kan lagre over 150 kanaler i den innebygde dekoderen for både kabel og parabol. Alle disse kan sees på opptil fire forskjellige TV-er samtidig. Moxi MC benytter seg av allerede eksisterende kabler i huset for å kommunisere med alle TV-ene i huset.

Innebygget modem og firewall

På den 80 GB store harddisken kan du ta opp inntil 60 timer med TV-bilder eller lagre musikk. Moxi MC har både innebygget kabel og DSL modem, i tillegg til firewall. Ved å koble både PC-en og TV-en til boksen blir internett lett tilgjengelig, og du kan laste ned blant annet MP3-filer for avspilling på TV-en.

– Isteden for alle produktene som folk ikke vet hvordan man kobler opp eller bruker, trenger du nå bare ett, uttaler Steve Perlman til Reuters.

Annonse
Perlman er grunnlegger av WebTV som ble solgt til Microsoft for svimlende 3.8 milliarder i 1997.

Moxi MC styres via et avansert meny-system på TV-en din.

Avansert meny-system

Moxi MC har også innebygget CD- og DVD-spiller, samt mulighet for arkivering og avspilling av MP3. Alt styres via et avansert meny-system på TV-en.

Prisen på Moxi Media Center er foreløpig ukjent, men den blir neppe særlig billig.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse