Lotus

Annonse


Lotus Notes for OS X

LotusLotus Notes har fremdeles en solid posisjon som gruppevare og kommunikasjonsverktøy innen næringslivet, både i Norge og andre steder i verden. Dette på tross av at Microsoft Outlook har oppnådd status som standardverktøy for e-post og planlegging.

Neste versjon av Notes har fått kodenavnet «Rnext» og bygger på versjon 5.

Flere plattformer

I følge IBM er det å støtte flere plattformer en del av selskapets filosofi. Fra før av finnes det en versjon av Lotus Domino for Linux. Domino er en web-utgave av Lotus Notes som gjør at brukerne kan velge en standard nettleser eller Notes-grensesnitt for å se og utveksle informasjon.

En betaversjon av Rnext med OS 9-støtte kan allerede nå lastes ned fra Notes.net. OS X-versjonen vil bli gjort tilgjengelig i løpet av første kvartal.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse