GameReactor

Annonse


Egmont gir opp spillside

GameReactorEgmont Entertainment har investert titalls millioner i det skandinaviske nettstedet GameReactor, men har nå gitt opp å tjene penger på den godt besøkte spillsiten.

Gamereactor.dk, .se, og .no har tilsammen 14.000 daglige lesere, som blir servert spillanmeldelser, nyheter, spilltips, og nedlastinger. På en typisk uke kunne den norske siden høste i underkant av fem tusen unike besøkende.

– Det er leit. Egmont har ikke gjort noe aktiv for at vi skal selge bannere det siste året, og nå har kassa gått ut, sier Jon Andreas Bjerk, redaktør og eneste faste ansatte i Gamereactor.no.

Over og ut…inntil videre

Gameractor har forgjeves prøvd å gjøre god butikk, men 13. januar forsvinner spillsiden fullstendig fra nettet. Men selv om stemningen er nedtrykt blant lesere, freelansere, og andre tilknyttet nettstedet, er det fremdeles håp om at Gamereactor engang skal gjenoppstå.

– De fleste som jobber her, både i Norge, Sverige, og Danmark er innstilte på å drive dette videre. Flere interessenter er allerede i forhandlinger med Egmont om å overta Gamereactor, og vi håper å finne en løsning på det, sier Bjerk til ITavisen.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse