DPH nith

Annonse


Slutt for DPH

DPH nith – Vi bytter til et navn som bedre gjenspeiler den høgskolen vi faktisk er. Samtidig markerer navneskiftet den utviklingen vi har vært gjennom de siste årene, sier rektor Bjørn Hanssen.

NITH er en privat høgskole med 2000 studenter. Høgskolen har tre-årige studier som fører fram til gradene Diplomkandidat i IT og Høgskoleingeniør i datateknikk. I tillegg tilbyr NITH masterstudier (Master of Science) samt flere etter- og videreutdanningsprogrammer innen IT.

Avduking

Studentene møter det nye navnet for første gang ved studiestart mandag 7. januar. Dette blir markert med arrangementer ved alle NITHs studiesteder: I Bergen, Stavanger, Oslo og Bærum. Statsråd Kristin Clemet vil »avduke» det nye navnet ved markeringen i Oslo.

Norges Informasjonsteknologiske Høgskole (NITH) er den eneste høgskolen i Norge som spesialiserer seg innen IT-utdanning, skriver NITH i en pressemelding.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse