Ny iMac 2002

Annonse


Slik ser den nye iMac’en ut

Ny iMac 2002I kveld skal Apple.sjefen Steve Jobs presentere Apples 2002-nyheter. Selv om Apples markedsandel fremdeles er forholdsvis beskjeden i forhold til PC og Windows, følger en hel verden med.

Begivenhet

En Apple-lansering er en begivenhet. Ikke bare for teknologientusiaster, men også for designfrikere og livsnytere.

De heteste ryktene har så langt vært nye iMac’er med flatskjerm, en 1 Ghz-versjon av G4-prosessoren (feilaktig kalt G5), samt at Apple kommer med sin første PDA-modell siden Newton – kalt iWalk.

Plantet

Time kan verken melde om ny PDA eller raskere prosessorer. Derimot slår de på stortromma når det gjelder den nye iMacen, en historie i hvert fall nettstedet News.com mener Apple bevisst har plantet på forhånd for å skape blest om kveldens lansering.

Annonse
Andre hevder at Time la ut reportasjen ved en feil, og at den ikke skulle ha stått før etter at dagens presse-jippo på MacWorld i San Francisco i kveld norsk tid er over.

Reportasjen er nå fjernet, men av en eller annen grunn ligger bildet der fortsatt. Det viser Steve Jobs og Apples designsjef Jonathan Ive. Mellom seg har de den nye iMac’en, som mest av alt ligner en halv fotball med LCD-skjerm oppå. Eller kanskje en underlig bordlampe?

iPhoto

I tillegg kan Time melde om et nytt redigeringsprogram for stillbilder, iPhoto. Dette vil i følge bladet bli levert med de nye iMac’ene. DVD-brenner og G4-prosessor skal også være en del av pakka. Prisen skal være marginalt høyere enn de nåværende iMac’ene.

Den aktuelle papirutgaven av bladet skal være i Canadas kiosker i løpet av dagen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse