Randolph Bias

Annonse


– Dumme brukere dreper nettsteder

Randolph BiasAnalysefirmaet Austin Usability har spesialisert seg på å identifisere problemene til allerede eksisterende firmaer på nettet. De mener det er helt avgjørende å ha et lettfattelig og enkelt nettsted hvor utålmodige Internett-«idioter» også finner fram, melder ComputerSweden.

Flott grafikk ikke nok

I rapporten fra analysefirmaet heter det at nettsteder ikke nødvendigvis overlever selv om tekniske finesser og flott grafikk er til stede.

– De som utvikler nettsteder har veldig ofte problemer med å sette seg inn i hvordan brukeren tenker, men et firma som har lykkes er Amazon.com, uttaler Randolph Bias (bildet), psykolog ved Austin Usability.

Dyr test

Firmaet hans har spesialisert seg på å bestemme om nettsteder er «idiotsikre.» Med en prislapp på 10.000 dollar utføres en simulering og opptegning av brukergruppen. Nettstedet får så tips om hva som bør endres, og hva som bør gjøres mer brukervennlig.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse