Skiflying liten

Annonse


På skitur med 9210

Skiflying litenDen finske spill-produsenten RedLynx kan påta seg æren for verdens første spill som kan lastes direkte ned til mobiltelefonen din. De påstår nå ihvertfall det i en pressemelding. Uansett er grafikken upåklagelig for en mobiltelefon å være, og bildene taler for seg.

Hvor mange hardt arbeidende 9210-eiere som kommer til å benytte seg av muligheten for et skihopp i «Skiflying» blir spennende å se. RedLynx har ihvertfall store forhåpninger.

Ett av fire brett i «Skiflying»

Norge må vente

Finske Sonera-abonnenter kan laste ned spillet direkte til mobiltelefonen, og betale via telefonregningen. I Norge er ikke dette mulig ennå.

I tillegg til god grafikk skal spillet være ekte og troverdig, ifølge produsenten. «Skiflying» har fire brett, og prisen på spillet oppgis til å være 45 finske mark – noe som tilsvarer rundt 70 norske kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse