Athlon XP og Pentium 4

Annonse


Nye topp-prosessorer i januar

Athlon XP og Pentium 4Intels nye Pentium 4 «Northwood» prosessor er klar, i ny 0,13 mikron-størrelse og høyere klokkefrekvens enn noensinne. En Pentium 4 på 2.2 GHz har fått en pris på 7 858,- ved nettbestilling fra Komplett data, som venter å få inn både denne og Nortwood-utgaven av P4 2.0 GHz 15. januar.

En naturlig partner for din nye multigiga prosessor er naturligvis et av de nye hovedkortene som tillater DDR-minne i kombinasjon med Pentium 4, for eksempel et Abit BD7 til 1660,- eller MSI 645 Ultra til konkurransedyktige 1249,-. Riktignok vil ikke systemet ditt yte fullt så mye med DDR-minne som med RDRAM, men det vil være såpass mye å hente i prisforskjell på minnebrikkene til å likevel gjøre dette til et fornuftig valg.

Ny Ahlon XP

Samtidig klasker AMD til med sin Athlon XP 2000+, med en klokkefrekvens på 1,66 GHz og en ventet ankomstdato som sammenfaller med Nortwood.

Athlon XP 2000+ vil i første omgang koste i underkant av fire tusen kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse