latter

Annonse


Verdens morsomste vits til nå

latterOg her er vinnervitsen:
Sherlock Holmes og Dr. Watson er på telttur. De slår opp sitt telt under stjernene, og legger seg til å sove. Utpå natten vekker Holmes Dr. Watson. «Watson! Se på stjernene og fortell meg hvilken slutning du kan trekke». Watson svarer: «Jeg ser tusenvis av stjerner, og selv om det kanskje bare er noen få av dem som har planeter er det ikke usannsynlig at enkelte planeter ligner på jorden. Og om enkelte planeter ligner jorden er det også en mulighet for at det finnes liv.Til dette svarer Holmes: «Watson, din tosk, noen har stjålet vårt telt !».

Dårligste vits

Verdens dårligste vits er i følge samme studie denne:
Spørsmål: Hvorfor krysset høna veien?Svar: For å komme til den andre siden.

Sex og vold

Eksperimentet viser ellers at tyskere synes flest vitser er morsomme, mens menn og kvinner har ganske ulik humor. Menn foretrekker vitser som involverer aggresjon, kvinnefiendtlighet og sex, mens kvinner foretrekker vitser som baserer seg på ordspill.

Bli med

Kåringen av verdens morsomste vits er ikke endelig. Eksperimentet fortsetter frem til mars 2002, og i mellomtiden oppfordres alle til å sende inn morsommere vitser en de som har fått topp-rating til nå.

Du kan delta i dette prosjektet ved å gå til siden http://www.laughlab.co.uk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse