Palm m700 (mindre)

Annonse


Vellykket snuoperasjon for Palm?

Palm m700 (mindre)Salget av Palm har falt med 44 prosent siden samme periode i fjor. Situasjonen ser like vel ikke helsvart ut. Det siste kvartalet økte salget med 36 prosent fra forrige kvartal.

Splitter foretningsområder

Palm har nå gjennomført flere tiltak for å redusere kostnadene, og regner med en mer stabil utvikling i fremtiden. Samtidig planlegger selskapet å skille software og hardware i egne foretningsområder, for bedre å kunne tilpasse seg markedet.

En av feilene Palm gjorde i 2001 var ikke å utvikle teknologien raskt nok. Det vil selskapet nå gjøre noe med, og lover en jevn strøm av nye innovative løsninger i 2002. Blant annet skal en betaversjon av Palms neste OS være like om hjørnet.

Palm i705 med innbygget mobiltelefoni skal også være klar tidlig i 2002.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse