Annonse


Flere har opplevd CD-eksplosjoner

En av våre lesere skriver i vårt leserforum at at han opplevde en slik CD-eksplosjon i sommer. Platen som eksploderte var av typen MMORE Multispeed, og CD-stasjonen var en Samsung 40x. Smellet som kom da platen eksploderte beskrives som skarpt og svært kraftig. Det var på forhånd ikke observert noen skade på CD’en.

Også andre lesere har opplevd tilsvarende:

Hvor ble det av resten av CD’en?

«To og femti plukk opp»

– På en ny maskin med: Aopen CD-ROM (52x), CD-952E/AKHVi satte inn en OEM-Windows 2000 CD for å installere OS’et. Plataeksploderte rett og slett. Det skjedde ingen fysiske skader men vi måtte snu PC’en på hodet for å riste ut biter og støv fra den eksploderte plata.

Freddi Fisk

– Jeg leste din artikkel om CD-ROM plater som eksploderer og jeg har nettopp opplevd dette på min hjemme-PC. I dag morges sendte jeg faktisk en mail til den norske produsenten av CD-ROM platen om dette. Min CD-ROM er 52x. Dessverre var det velse-jentas «Freddi Fisk» som gikk i tusen knas (en liten favoritt for 4-åringen som nå er svært lei seg).

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse