Valentines day SMS

Annonse


60 prosent sender SMS i fylla

Valentines day SMSDet kan være pinlig å våkne dagen etter en tur på byen. Det hjelper ikke på hodepinen når man oppdager hva alkoholen fikk deg til å skrive.

En ny undersøkelse blant britiske mobilbrukere hevder at godt over halvparten av dem har sendt upassende meldinger under påvirkning av alkohol. Dette skriver silicon.com.

Jentene er værst

Kvinnelige mobileiere er de verste når det gjelder å sende frekke og avslørende meldinger til feil person. De skal også ha en tendens til å kontake eks-kjæresten etter noen halvlitere.

Undersøkelsen, utført av mobiloperatøren Zed, viser at over en tredjedel av brukerne har lagret numre de ikke husker hvem eier. Bare 25 prosent kontakter den ukjente – de fleste av dem gutter.

Annonse
Gutter er heller ikke engler

– Vi ble overrasket over at jentene er de mest avslørende under påvirkning av alkohol. Guttene blir derimot frekkere når hverdagen igjen er der, uttaler Richard Hancock, talsmann for Zed.

Undersøkelsen, utført blant mobilbrukere i aldersgruppen 18-35, viser også at hele 25 prosent har måttet be venner, partnere eller kolleger om unnskyldning.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse