Kay Hammond

Annonse


Nettbrud til 130 millioner

Kay HammondKay Hammond er en 24 år gammel nettgründer fra Birmingham i England. Som så mange andre i bransjen opplevde hun at pengene uteble.

Det var da hun kom på idéen om å selge seg selv. Ikke som prostituert, men som kone for en velstående mann i en annen bransje enn nettbransjen.

– Livet, ikke kroppen

– Jeg selger ikke kroppen min, men livet mitt, sier hun til det britiske nettstedet Ananova.

Fra 2.5 til 130 mill.

Budene har ikke latt vente på seg. Etter at hun la seg selv ut med navn og bilde på ausjonstjenesten eBay torsdag i forrige uke, strømmet tilbudene inn. Det første var på 2.5 millioner kroner. Nå er prisen oppe i 130 millioner kroner.

Annonse
eBay fikk kalde føtter da de skjønte hva som var i ferd med å skje. Kay får ikke lenger lov å annonsere seg selv der, men Kay vurderer nå å fortsette fra eget nettsted.

Ikke fattig

Kravene til budgiverne er at de er mellom 24 og 25 år gamle, er britiske statsborgere tjener mer enn henne (ca. 1.3 millioner kroner i året) og – som hun sier i annenonsen – “tilfredsstiller almenne krav til helse”.

Kay er ingen fattigjente som søker lykken. Hun er en velutdannet britisk kvinne med flere sjefsjobber og firmaetableringer bak seg. Mange tolker hennes eketeskaps-auksjon som et desperat rop om at noe er veldig, veldig galt i nettverdenen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse