Xbox med kontrollere

Annonse


Xbox online til våren

Xbox med kontrollereXbox leveres både med innebygd harddisk såvel som nettverkskort, og Microsoft legger ikke skjul på at de har store planer for å gjøre dette til en nett-kapabel spillmaskin. Men foreløpig er Xbox ikke klargjort for annet enn å koble flere maskiner i samme rom opp mot hverandre.

Den offisielle innføreingen av online-mulighetene vil ikke komme før april/mai, seks måneder etter den amerikanske lanseringen av maskinen, melder CNet News.com.

Men dette har ikke stoppet ivrige Xbox-hackere fra å spille på nett med sine nye konsoller. Ved hjelp av en PC og programvare (Gamespy og XboxGW) finnes det allerede programvare tilgjengelig som utnytter den eksisterende lokale koblingsmuligheten, og utvider den slik at man kan spille på nett med andre.

Microsoft har overraskende nok vært positive i sine kommentarer til disse kreative løsningene, men sier at de ikke lar seg skalere godt nok til å kunne tilby virkelige massive online-opplevelser. -Dette vil ikke skje før den offisielle online-støtten blir iverksatt.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse