Motorola T191 (forside)

Annonse


Tøff ungdomsmobil fra Motorola

Motorola T191 (forside)Talkabout 191 ser ut som en krympet utgave av Motorolas profftelefoner i Timeport-serien. Målene er 106x40x15 milliometer, og det plasserer den størrelsesmessig blant de minste telefonene på markedet.

Hurra, Motorola!

Den mest positive nyheten på Talkabout 191 er den gode menyen. Omsider har også Motorola forstått at telefoner skal være enkle å bruke. Menyen og navigasjonstastene fungerer godt, og du er ikke avhengig av å pugge bruksanvisningen for å få fullt utbytte av telefonen.

For ungdom i alle aldre

Talkabout 191 er en typisk ungdomstelefon uten tunge applikasjoner som synkroniserbar kalender, GPRS eller Ir-port. I stedet har den flere spill, animerte skjermsparere, taleanrop og mulighet for å sette opp egne profiler på ringetoner og logoer.

Andre typisk ungdomsrettede funksjoner er gruppe-SMS og chat-funksjon. Men telefonens klassiske utseende gjør den til et aktuelt valg, også for et mer voksent publikum.

Annonse
Beskjeden antenne

Selv om telefonen kan virke enkel er det ingen ting å utsette på kvaliteten. Lyden er klar, og alle deler sitter tett og godt. Det gjelder også antenna, som Motorola sikkert kunne ha tjent på å legge inn i selve telefonen. Men selv om utvendig antenne i mange miljøer oppfattes som litt »harry» har Motorola i det minste klart å gjøre denne antennen svært beskjeden.

Bra taletid

Telefonen kan også sende SMS med ikoner, i tillegg til at den har kalkulator og stoppeklokke. Logoer, skjermsparere og ringetoner kan lastes ned via WAP og lagres på telefonen.

Taletiden er oppgitt til 300 minutter (5 timer) og det er brukbart for en telefon i denne klassen.

Om telefonen treffer målgruppen får tiden vise. Det er mange om beinet i denne klassen. Telefonen må kjempe mot modeller som Ericsson T65, Nokia 3330 og Siemens C 45, i tillegg til at Motorola må kjempe mot et frynset rykte som lite brukervennlig.

Rimelig

Prisen er satt til 2000 kroner uten subsidier, og det betyr at Talkabout 191 med gode operatøravtaler kan komme til å bli en rimelig telefon.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse