Sony Microvault

Annonse


Sony med USB-penn

Sony MicrovaultSonys utgave heter Micro Vault, og leveres i fire utgaver: 16, 32, 64 og 128 MB lagringskapasitet. Prisene ligger fra 600 kroner for 16 MB-varianten til i underkant av 4000 for 128-modellen.

Ingen driver

Micro Vault-pennen krever ingen særskilt USB-driver. Det er bare å plugge den rett inn i hvilken som helst PC eller Mac med USB-port.

Slike USB-penner har etter hvert blitt et populært alternativ for de som liker å ha md seg Word-dokumenter, regneark og mindre presentasjoner hvor de enn går.

Sikkerhet

Hver Micro Vault er utstyrt med en CD-ROM som inneholder Sonys nye “SecurityZone” software. Denne gjør at brukeren kan skape et passord-beskyttet områdepå hver Micro Vault . Opp til 80 prosent av lagringskapasitetenkan beskyttes på denne måten.

Ikke Memory Stick

Overaskende nok bruker ikke Sony sitt Memory Stick-format i denne enheten. Det er tydeligvis snakk om et enda mer proprietært kortformat. Den elegante løsningen ville vel være om du kjøpte hyslteret med en liten Memory Stick, og så oppgraderte etterhvert som mer minne i dette formatet blir billigere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse