Office XP

Annonse


Plasterlapp for Office XP

Office XPVed å gå inn på MicrosoftsTools On the Web-side kan du nå laste ned oppdateringer for både Outlook, Word, Excel og Powerpoint. Pluss kanskje det viktigste av alt: En mildere utgave av programpakkens omstridte aktiverings-funksjon.

Begynte i juni

Sin vane tro begynte Microsoft å legge ut oppdateringer kort tid etter at pakken ble lansert. De eldste oppdateringene er fra juni i år.

Nå melder imidlertid Betanews.com at selskapet er klar med en større, generell oppdatering førstkommende torsdag – kalt «Golden».

En av de viktigste endringene skal være en helt ny rutine for aktivering av programpakken. Mange Office XP-brukere har irritert seg kraftig over at man må ringe Microsoft når man for eksempel bytter fra Windows 2000 til Windows XP, og skal installere Office XP på ny.

Annonse
Kryssforhør

Selv om Microsoft bedyrer at de ikke driver med privat etterforskning, har ITavisens medarbeidere opplevd å bli kryssforhørt om navn, adresse, hvor vi har programvaren fra – og så videre.

Nå kan det virke som om Microsoft har skjønt at dette er mildt sagt lite kundevennlig.

En endring av aktiveringsrutinen ligger allerede inne i de eksisterende oppdateringene, men i følge BeteNews.com skal det være snakk om ytterligere endringer fra torsdag av.

Vi kommer tilbake med rapport neste gang vi skal reinstallere XP Office.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse