Annonse


«.no» for 250 kroner

Det er den norske registreringstjenesten for internett – NORID- som bringer denne gladnyheten.

Den nye prisen på 250 kroner inkluderer også årsavgift for 2002. Fra 2003 må du betale full årsavgift på 100 kroner året.

Registraren tar sitt

Disse prisene inkluderer selvsagt ikke mellomlegget som registraren tar. NORID tar nemlig ikke i mot søknader direkte.

Og fortsatt er det slik at du må ha et registrert firma for å få hete noe med «.no». Privatpersoner er henvist til å bruke «.priv.no». Dette er imidlertid svært lite brukt, siden de fleste Internettleverandører tilbyr gratis serverplass og domenenavn – om enn ikke toppdomene.

Annonse
Merkbart ned

Det har vært en merkbar reduksjon siden registreringsavgiften ble innført i 1997. Da var registreringskostnaden 450 kroner, inkludert avgift for første registreringsår. Nå er beløpet nesten halvert i kroneverdi.

– I NORID er vi godt fornøyd med at vi igjen kan senke registreringsavgiften. Det er ikke meningen at NORID skal tjene penger, så det er bare rimelig at effektiv drift må komme brukerne til gode, sier NORID-leder Hilde Thunem.

Kortere frist

Seine betaler vil derimot ikke få det bedre i året som kommer. For å effektivisere driften ytterligere vil NORID også korte ned på betalingsfristen ved fakturering av årsavgift. Denne endringen blir gjennomført fra 1. mars 2002.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse