Annonse


30 permittert i FunCom

30 ansatte ble fredag permittert fra det norske spillselskapet FunCom, melder VG. Dette inkluderer hele SMS- og mobilseksjonen, samt involverte i andre prosjekter som ikke har med Anarchy Online og fantasiverdene Rubi-Ka å gjøre.

i August, da FunCom sist gikk ut med konkrete tall, hadde Anarchy Online nærmere 60 000 spillere. Dette var en drøy måned etter lansering av spillet, og den første måneden er gratis for alle som kjøper spillet. Siden da har selskapet vært tause om hvor mange som har falt fra, men det er tydelig at tallet er en god del større enn man hadde håpet på.

FunCom lover at spillet har blitt mye bedre, og at oppstartsproblemene i sommer er en saga blott. I Desember har derfor eks-spillere fått tilbud om en ny gratis-måned, for å re-evaluere online-verdenen.

AO i fokus

Dette er andre gang de siste månedene at selskapet reduserer bemanningen med 30 personer. I August ble hele Xbox-avdelingen til FunCom i Irland avviklet.

Midgaard, det neste store online-prosjektet fra FunCom, «ligger foreløpig halvveis på is», forteller FunCom til VG.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse