Playstation

Annonse


Playstation 1 forbudt

PlaystationDen overraskende avgjørelsen kom etter at målinger viste for høyt innhold av kadmium i konsollens kabler. Som bindeleledd mellom produsent og samtlige Europeiske land, vil importforbudet i Nederland ramme hele Europa, melder Comon.dk.

Omfattende tabbe

Hele 1.3 millioner konsoller vil trekkes tilbake, men Sony tror ikke dette kommer til å medføre større forsinkelser for kundene.

Allerede er produksjonen av nye kabler igang.

– Det er absolutt ingen helsefare ved produktet. Det varierer fra land til land hvilke kadmium-verdier som er tillatt, men problematikken dreier seg om gjenvinning og ikke helsefare, uttaler Nick Sharples, kommunikationsdirektør for Sony i Europa.

For ordens skyld kan vi nevne at Playstation 2 ikke er rammet av forbudet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse