Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Digitalfoto i 2001

Digitale stillbildekamera har for alvor blitt allemannseie i år. Vi plukker ut tre modeller som har utmerket seg, og bidratt til nettopp dette.

DX3900 hovedbilde

Kodak Easyshare DX3900

Med Easyshare-serien setter Kodak ny standard for brukervennlighet innen digitalkamera, og eliminerer behovet for å fikle og koble med USB-kabler. Når du setter kameraet i dokkestasjonen lades batteriene automatisk. Ved ett enkelt tastetrykk tømmes kameraets minne over på harddisken, og du er klar for å ta nye bilder igjen. DX3900 er toppmodellen i serien, og tar fullstendige kurante 3.1 megapiksel-bilder egnet for utskrift opptil A3. Ikke for proffene, men genialt for hobbyknipseren.

Les vår fullstendig test her.

Canon Digital IXUS V

Et av verdens lekreste digitalkamera har blitt enda fiffigere, og kan nå også ta opp videosnutter på opptil tredve sekunder. Compact Flash minnekort, superkomakt design, og finfine bilder på 2.11 megapiksler gjør IXUS V til en vinner.

For mer informasjon, se www.canon.no

Casio QV-4000 EX

Vi tar hatten av for den overlegne bildekvaliteten på Casios nye flaggskip. 4,13 megapiksler og et seriøst utvalg funksjoner og innstillinger setter QV-4000 EX helt i toppsjiktet for mer avanserte digitale fotografer.

Se ellers www.casio.com.