Årets mobiltelefon 2001

Annonse


Årets mobiltelefon 2001

Årets mobiltelefon 2001

Ericsson T68

Liten mobiltelefon med fargeskjerm og massevis av teknologiskeløsninger. Den har blant annet GPRS, HSCSD, IrDA og Bluetooth. Designeter nytt og spennende, mens størrelse og vekt gjør den til en av deminste telefonene på markedet. Telefonen har Joystick og ikonbasert menyog tre-båndsteknologi (900/1800/1900 MHz).

De øvrige nominerte:

Annonse
Siemens SL 45i

Denne telefonen gikk ved lanseringen rett til topps på i ITavisen.nosmobiltelefontest. Lav vekt, MP3-spiller, innovativt design og utbyttbartminnekort var de største nyhetene. SL 45i har i tillegg Java 2ME og kanderfor kjøre nedlastbare applikasjoner. SL 45 var med på å gjøre Siemens til et statussymbol og er fremdeles enav de flotteste telefonene du kan eie.

Nokia 3310/3330

Dette er folkeutgaven av Nokia og en bestselger blant ungdom. Egentlig representerer ikke telefonen noe nytt, men ettersom det her er snakk om telefoner som setter spor etter seg fortjener telefonen en nominasjon. Man kan med ganske stor visshet konkludere med at 2001 var Nokia 3310-året.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse