Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Elin Festøy ny Telecom-redaktør

Elin Festøy (33) overtar som fast ansvarlig redaktør i Ukeavisen Telecom og nettstedet Telecom.no etter Arne Joramo.

Elin Festøy
Festøy er utdannet cand. philol. fra Universitetet i Oslo og kommer fra stillingen som leder av Nettavisens it-seksjon.

Bjørn Veseth som er konstituert ansvarlig redaktør etter Joramo slutter i IT Media ved årsskiftet. Fra samme dato overtar Festøy hans stilling.

Marked viktigst

– Telekombransjen er inne i en prosess hvor fokus endres fra teknologi til marked. Festøy er etter min mening den rette person til å videreutvikle publikasjonene i tråd med den endringen som nå finner sted, sier adm. direktør Arve Stølann i IT Media. Selskapet er ansvarlig utgiver av Ukeavisen Telecom og Telecom.no.

– Gleder meg

– Jeg gleder meg til å ta fatt på denne oppgaven, spesielt siden både Ukeavisen Telecom og Telcom.no har en så sterk posisjon innen sitt område. Min viktigste oppgave blir nå å videreutvikle publikasjonene slik at de blir nyttige og nødvendige verktøy for enda flere beslutningstakere i norsk it-sektor, sier Elin Festøy.

I tillegg til utdanningen ved universitetet i Oslo har Festøy også studert informatikk ved den tekniske høyskolen i Aachen i Tyskland og er i ferd med å ta en master of management-grad på BI.

Spesialavis

Ukeavisen Telecom er Norges eneste spesialavis om tele- og datakommunikasjon, med 25.000 i opplag og drøyt 80.000 lesere hver uke. Avisen er rettet mot b2b-segmentet og har de siste to årene økt antall fullprisbetalende abonnenter med nærmere 5.000. Telecom.no ble etablert i oktober i fjor og er Ukeavisen Telecoms nettsted med oppdaterte it-nyheter fra inn- og utland.