Annonse


Palm dumper web-kalender

Palm sletter alle kundedata 10. januar, for brukere av webportalen og planleggeren MyPalm, en nettbasert tjeneste for PDAfile og synkroniserings-entusiaster.

Palm sier årsaken er at tanken om å lagre sine personlige data på sentrale tjenere ikke er like i skuddet nå som for et års tid tilbake.

– Vår interesse i web-PIM (Personal Information Management) var basert på en forespeiling om at dette ville bli tatt i mer vidstrakt bruk, og at man ville generere inntekter fra reklame og abonnement. Dette har ikke skjedd, sier talskvinne Marlene Somsak fra Palm til CNet News.com.

Palm har nylig sagt opp over et dusin arbeidere som jobbet på den forhenværende Anyday.com-avdelingen. Selskapet har allerede sparket 500 ansatte i år, og det forventes ytterligere avskjedigelser innen kort tid.

For mer informasjon, se denne meldingen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse