Panasonic SV-SD80

Annonse


Knøttliten MP3-spiller

Panasonic SV-SD80Den veier ikke mer enn ca. 25 gram, og måler knappe 4.2 x 4.5 x 1,7 cm. Det er så vidt nok til å få plass til et Secure Digital (SD) lagringskort som kan holde MP3-, WMA- eller AAC-filer.

SV-SD8 har et oppladbart batteri som skal ha en spilletid på omlag 18 timer. Man kan også legge spilleren i et sprutsikkert etui, som også har plass til et vanlig AAA-batteri, for en total spilletid på nærmere 50 timer.

Det er tydeligvis tanken at SV-SD80 skal bæres som et smykke. Spilleren leveres både med halsbånd og armbånd som enheten kan festes på. Videre kommer den med høretelefoner, USB kortleser, batterilader, og RealJukebox.

Panasonic Norge regner med å ha SV-SD80 ute i norske butikker i løpet av sommeren 2002, med en forventet pris på omlag fire tusen kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse