Annonse


Ingen blir Djuice-millionær

Pålegget kommer etter at Kulturdepartementet sist fredag konkluderte med at konkurransen omfattes av lotteriloven. Djuice tar beslutningen til etterretning og har i dag stengt konkurransen.

-Vi beklager at vi ikke kan gjennomføre konkurransen, men håper deltakerne har forståelse for at vi må rette oss etter vedtaket tatt av myndighetene, sier Ric Brown, ansvarlig for Djuice i det norske markedet.

Pengene tilbake

“Vil du bli millionær?” som SMS-konkurranse startet 24. oktober. Hver deltaker har betalt 25 kroner og deretter en krone per tekstmelding for å svare på inntil 15 spørsmål. I tillegg kommer eventuelle tekstmeldinger for å registrere seg i en “Hall of fame” – en liste hvor de 500 beste deltakerne til enhver tid er registrert. Den totale kostnaden for deltakerne har variert fra 27 til 47 kroner.

Alle som har deltatt, vil få pengene sine tilbake.

Alle som har deltatt vil få tilbakebetalt 47 kroner. Pengene vil bli kreditert ved neste fakturering for fakturerte kunder og kreditert ringesaldoen til kunder med forhåndsbetalt abonnement. Dette gjelder også kunder hos andre mobilselskaper enn Telenor Mobil.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse