Windows XP startknapp

Annonse


Løsner det for Windows XP?

Windows XP startknappMed sine mange nye funksjoner og et løfte om en mer problemfri fremtid har Windows XP fått mye oppmerksomhet.

Problemløser?

Men samtidig er mange skeptiske til å bytte ut operativsystemet de har. Tidligere oppdateringer har sjelden vist seg å gi den problemfrie hverdagen man hadde forestilt seg. Windows 98 ble sågar markedsført som middel mot hodepine, uten mye annet enn placebo-effekten å vise til.

Oppgradering

Når det nye operativsystemet heller ikke foreligger på Norsk er det ikke å vente at brukere vil storme til butikkene for å kjøpe nytt OS. Microsoft anbefaler riktig nok installasjon av XP på PC’er produsert etter 01.01.2000, men rådene fra de som har forsøkt spriker i alle retninger.

Men fra og med i dag kan du kjøpe den norske versjonen av Windows XP over disk. Prisen på en oppgradering til hjemmebruk (XP Home Edition) er 1.295 kroner, menns fullversjonen koster 2.590,-. Tilsvarende koster XP Professional fra 2.895 til 4.295 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse