sony ericsson

Annonse


Ericsson slår tilbake

sony ericssonSvenskenes tilsvar til Nokia 7650 er i hovedtrekk ikke ulik Nokias 7650. Også Ericssontelefonen ser ut til å bli utstyrt med et numerisk tastatur til å trekke ut under telefonen. Ellers vet vi at den har samme operativsystem som Nokias nye flaggskip (Symbian 6, tidligere EPOC).

Sony Ericsson

Men ellers vet vi lite om telefonen. Det svenske nettstedet mobil.se har lagt ut et bilde som angivelig skal vise hvordan prototypen ser ut. På dette bildet er telefonen avbildet med Sony Ericssons nye logo på skjermen.

Minnekort

Av bildet kan det se ut som om telefonen har plass for MemoryStick (Sonys minnekort). Det åpner i tilfelle for en hel verden av applikasjoner du ikke har mulighet for å kjøre på Nokiaen som “bare” har 4 MB minneplass. Dette gjelder blant annet plasskrevende filer og applikasjoner som kartbaser (Route Planner), MP3 og bildebehandling.

Ny generasjon

Når Nokia og Sony Ericsson kommer med så vidt like telefoner viser dette at vi er i ferd med å få en helt ny generasjon mobiltelefoner, der »messaging» (å sende elektroniske meldinger til hverandre). Slike tjenester skal senere danne grunnlaget for teleoperatørenes inntjening i UMTS-nettene.

Samtidig betyr det at vi vil få en rekke nye muligheter for å kommunisere med hverandre. Morgendagens »fjortiser» kommer neppe til å være særlig imponert over dagens tekst- og logo-teknologi.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse