PlayboySun

Annonse


Playboy-kunder hacket

PlayboySunDet er Playboy.com som selv opplyser om dette. De tar saken så alvorlig at de har opprettet en egen telefonlinje dit kundene kan ringe for å få informasjon.

Det snart 50 år gamle bladet, som leverer en miks av mykporno og seriøst stoff, skriver i en e-post til sine nettkunder at de tror at en hacker har hatt tilgang til deler av datasystemet deres i lengre tid.

E-post fra hacker

De vet imidlertid ikke hvor mange kunder som er berørt.

En av kundene, Ernie Brooks, vet imidlertid bedre. Han mottok en e-post fra hackeren for kort tid siden, etter å ha kjøpt en pikant bryllupsgave via Playboys nettsted.

Annonse
Først trodde han det var en dårlig spøk. Men da han så alle sine personlige data, med kredittkortnummer og utløpsdata, skjønte han at dette var alvor.

Stoppet kortet

– Jeg ringte øyeblikkelig banken og fikk stoppet kortet. Ingenting var trukket, men dette er kjedelig for meg. Jeg skal på ferie, og nå har jeg ikke lenger noe kort, sier Brooks til News.com.

Det kommer til å gå en god stund før han stoler på Playboy igjen, oppgir han.

I e-posten Brooks mottok skryter hackeren av at han har hatt full tilgang til samtlige kundeopplysninger siden 1998. Dette vil imidlertid ikke Playboy bekrefte.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse