Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nokias nye Ericsson-dødare?

Nokia har invitert verdenspressen til Barcelona. Her skal de nye produktene for Mobilt Internett presenteres. Bildene som er lekket ut på nettet er i alle fall spennende!

Nokia7650-2
Se nøye på bildet. Det viser i følge det svenske nettstedet Mobil.se hvordan Nokias neste mobiltelefon skal se ut. Med stor fargeskjerm og tastatur som kan trekkes frem ser det ut til at Nokia virkelig har tatt mål av seg til å møte utfordringen fra Ericsson T68.

Mandag 14:00

Modellen det knytter seg størst spenning til heter 7650. Hvilke kvaliteter den har utover å være et vakkert stykke design vet vi ennå ikke. Itavisen.no vil være tilstede under presentasjonen i Barcelona mandag klokken 14.00, og vi lover å komme med enrask tilbakemelding.

Ungdomsmodell også

Samtidig med lanseringen av 7650 slipper Nokia en ny serie ungdomstelefoner med modellbetegnelsen 5210. Også disse har fått et nytt design, men ellers vet vi fint lite om modellen.

Stikkord: Mobil