Nisse som vinker

Annonse


Teknologi er årets juleslager!

Nisse som vinkerI den høyst uformelle undersøkelsen har 232 ansatte i teknologibedrifter fått uttale seg om hva de ønsker seg til jul, og hvilke gaver de planlegger å kjøpe. Og i år handler det om bærbare PC’er, PC-utstyr, digitale kameraer og lommedata.

Windows XP

Undersøkelsen viser ellers at hvilke gaver som blir ønsket og kjøpt har nær sammenheng med hva du selv jobber med. Mens nettverksadministratorer vil kjøpe stasjonære PC’er og digitale kameraer, satser konsulenter på bærbare PC’er og lommedata. Utviklere var den eneste gruppen som hadde nylig lanserte Windows XP på sine lister.

Ledende på spill

Interessant nok var det bare ansatte i ledende stillinger som ønsket seg Microsofts mye omtalte spillmaskin Xbox, skriver CNET.

Undersøkelsen er verken vitenskapelig eller særlig representativ, men det er jo informasjon vi godt kan underslå når vi skal fortelle våre egne nærmeste hva undersøkelser viser at det er naturlig å gi i år!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse