Sony Aibo ERS-220

Annonse


Sony lanserer ny Aibo

Sony Aibo ERS-220Sony Aibo ERS-220 har et litt mer tradisjonelt robot-utseende enn sine forgjengere, med et hode som ligner mer på en romhjelm enn et hundefjes – ja, den har til og med en liten antenne i bakhodet og et lys som kan poppe opp fra skallen etter behov.

Det skal med den nye modellen være mulig å gjøre modifikasjoner på robotens oppførsel, i større grad enn med tidligere modeller. Derfor kreves det også en viss datakyndighet hos hundeeieren, hvis han vil få mest mulig ut av sitt nye kjæledyr.

Sony vil også selge nye programmer man kan fore Aibo med, som tilfører robothunden ny funksjonalitet og gir den nye måter å uttrykke sine digitale følelser på.

ERS-220 skal ut i butikkene før jul, med en pris på omlag 13 500 kroner.

Sony har solgt over 100.000 Aibo de siste årene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse