forvirret bikkje

Annonse


1 million telefoner svelget

forvirret bikkjeTo tusen mobilbrukere i Storbritannia har deltatt i en spørreundersøkelse om de noensinne hadde mistet mobiltelefonen sin, og eventuelt under hvilke omstendigheter, skriver nyhetstjenesten Ananova.

Ved prosentvis kalkulering basert på resultatene, mener statistikk-byrået MORI å kunne beregne at omlag 10 millioner mobiltelefoner har ramlet ut av britiske handleposer eller håndvesker, tre millioner har blitt gjenglemt på biltak, mens åtte millioner har simpelthen bare forsvunnet på offentlige steder.

Lastet ned noen nye bjeffelyder i det siste?

Oppsiktsvekkende nok svarte hele fire prosent at hunden deres hadde svelget telefonen. Da det er omlag 30 millioner mobilbrukere i Stobritannia, foreslår MORI derfor at omlag 1,2 millioner mobiler har forsvunnet inn i hundemager de siste årene (eventuelle britiske magepine-epidemier hos husdyr vil kanskje derfor kunne forklares av den høye prosentandelen av telefoner med vibrasjonsfunksjon slått på).

Spørsmålet er om de som valgte å krysse av på alternativet «the dog ate it» var helt oppriktige i sine vitnemål…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse