Palm 505 liten

Annonse


Palm OS 4.1 er klar

Palm 505 litenRegistrerte brukere har allerede mottatt tilbud om å oppgradere sine PDA-er for $30, som gir en CD tilsendt i posten, melder Palm Infocenter.

Det forventes at de som allerede har installert OS 4.0 vil få oppgraderingen til versjon 4.1 gratis, men dette er enda ikke offisielt blitt bekreftet av Palm.

Palm OS 4.1 vil kunne installeres på de fleste Palm-maskiner, men ikke alle. For eksempel har IIIe- og m100-serien ikke muligheten for å bytte operativystem, mens Palm VII rett og slett ikke har nok plass til det nye systemet i ROM-minnet.

Brukere av OS 3.5 vil finne en del nytt i OS 4.1, inkluderte et notislapp-program og bedre virtuelt tastatur. Den eneste forskjellen mellom OS 4.0 og 4.1 skal visstnok være små oppdateringer og bug-fikser.

Se forøvrig store.palm.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse