Pop up digi-TV

Annonse


Endelig interaktivt TV

Pop up digi-TVProduktet heter eTV og er et slags kjøpesenter på TV-skjermen. Her tilbys filmer, spill og CD-plater – produkter som har vist seg å være en suksess på Internett.

Når Canal Digital nå flytter netthandelen inn i TV-stua til sine 1.5 millioner abonneneter i Norden, er forventningene naturlig nok store.

Fra før kan Canal Digital tilby leiefilm over TV-nettet (pay-per-view), selvbestemt kamaravinkel under billøp og elektronisk programguide.

Stor tro

– Vi har stor tro på handel via fjernkontrollen. T-handel er trygt og enkelt. Dessuten har alle en TV. Vi er stolte av at våre kunder er de første som kan ta en slik løsning i bruk, sier administrerende direktør i Canal Digital Norge, Svein Erik Davidsen.

Annonse
Tryggere

Den nye, interaktive TV-kanalens ledelse mener at netthandel vil føles tryggere når den flyttes til et mer velkjent medium som TV.

-TV-miljøet er mer velkjent og trygt for folk flest. Ingen jeg kjenner er redd for å bruke TV’en, men mange kvier seg for å bruke en PC. De som vil handle via TV’en kommer dessuten direkte inn uten noen form for oppkobling eller besværlig innlogging, og TV’en er allerede etablert i hjemmet sier Bo Blåeldh, administrerende direktør i eTV.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse