Creative Jukebox 20 GB

Annonse


Creative MP3-spiller tar 20GB

Creative Jukebox 20 GBCreative var en av de første til å bringe virkelig massive MP3-spillere ut på massemarkedet med fjorårets 6 GB Jukebox, og nå gjør de et nytt fremstøt ved å mer enn tredoble kapasiteten.

Foruten å kunne en enorm musikksamling, har Creative DAP Jukebox også lydinngang for opptak fra eksterne lydkilder, støtte for variable avspillingshastighet, og effektsystemet EAX.

Filsystemet støtter MP3, men er også oppgraderbart til å håndtere Windows Media Audio og andre SDMI (Secure Digital Music Initiative)-kompatible formater.

Kun USB

Men strengt tatt, foruten økt lagringskapasitet, synes det å være litt nytt å finne i denne oppgraderte spilleren. Det største savnet vil nok være muligheten for å overføre musikkfilene fra datamaskinen til spilleren via Firewire, som ville gjort filkopiering til en langt mindre tidkrevende prosess enn med USB, som er eneste mulighet med Creative Jukebox.

Annonse
Foreløpig er Apples iPod den eneste spilleren som støtter Firewire, og er i stand til å overføre et helt album på under ti sekunder. Det er faktisk litt merkelig at ikke Creative er raskere ute med dette, ikke minst siden de har vært så framsynte med å inkludere Firewire-utgang på samtlige modeller i sin nye Soundblaster Audigy-serie med lydkort.

Creative DAP (eller Nomad, som den også kalles) har en prislapp på omlag 4.300 kroner, og kommer ifølge Creative ikke til Norge før etter jul.For mer informasjon, se

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse