Snøhvit-DVD

Annonse


Snøhvit krangler i XP

Snøhvit-DVDSelskapet IneterActual, som programvare og ekstrafunksjoner til de store filmselskapenes DVD-utgivelser, innrømmer nå at Microsofts to nyeste operativsystemer krangler med produktene deres,

Midlertidig løsning

I et hjelpedokument som ligger ute på nettet beskriver de problemet.

«Snøhvit og de syv dverger» vil rett og slett ikke starte i 2000 eller XP, i hvert fall ikke i InterActuals egen, programvarebaserte DVD-spiller. Løsningen er å velge en annen spiller, eller tvinge InterActual Palyer til å spille i såkalt Quadrant/Ravisent (Cinem,aster)-modus.

InterActual kan ikke garantere at det går bra, men anbefaler å prøve det som en midlertidig løsning til Microsoft og Disney finner ut av problemet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse