Handspring Bluetooth

Annonse


Red-M med Bluetooth-Springboard

Handspring Bluetooth Foreløpig finnes det ingen Handspring Visor med denne funksjonaliteten, men om du vil være tidlig ute med Bluetooth i PDA’en kan du nå gå til innkjøp av en Springboardmodul med Bluetooth om bord.

»Radiokabel»

Fordelen med Bluetooth er at du kan koble PDA’en til en mobiltelefon eller PC uten å bruke ledninger eller infrarødt lys. Forutsetningen er imidlertid at det sitter en Bluetoothenhet også i telefonen eller PC-en.

Bluetooth ble lansert som et alternativ til trådløse nettverk av typen ethernet 802.11b, men verken rekkevidde eller overføringshastighet har så langt gjort Bluetooth til noen reell konkurrent i dette markedet.

Derimot ser Bluetooth ut til å erstatte IrDA, som blant annet forutsetter fri sikt mellom komponentene som kobles sammen.

Annonse
Liten dings

Red-M hevder deres Bluetooth-Springboard er så godt integrert i Visoren at den ikke vil gjøre maskinen klumpete. Red-M har også laget en Bluetooth-enhet til Palm Vx, men dette er en enhet som bygger på Palmen ganske mye.

Springboardet vil koste ca 1.600 kroner, melder AllNET.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse