Apple iWalk (spionfoto)

Annonse


Sniktitt på Apples super-PDA?

Apple iWalk (spionfoto)Ryktene går, også på nettstedet SpyMac, som har fotografert det de mener er Apple’s nye PDA: iWalk. Nettstedet presenterer en imponerende rekke spesifikasjoner, og sier vi kan forvente at produktetet vil være å finne i butikkhyllene rundt juletider.

Kraftige saker

iWalk, igjen i følge SpyMac, er en PDA med fargeskjerm, valg mellom 128 MB og 256 MB minne, håndskrift-gjenkjenning, innebygd trådløs forbindelse med andre Mac-er via Airport eller innebygd 56K modem, både lyd inn- og utgang, og muligheten for å streame MP3 over Airport via det nye iTunes 2-systemet (som også forventes lansert denne uken).

Videre skal PDA-en ha innebygd mikrofon og talegjenkjenning, innebygd høyttalere, og basere seg på en nedskalert versjon av OS X som operativystem. Det grafiske brukergrensesnittet vil minne om QuickTime og iTunes, og skal kunne navigeres via touch-screen eller håndskrift-gjenkjening.

Ytterligere spesifikasjoner inkluderer innebygd FireWire port, og oppladbart batteri med 20 timers brukstid, eller 9 dagers standby.

Annonse
Ubekreftet

Hva som egentlig lanseres av Apple i dag, får vi ikke definitivt svar på før i kveld. Vi har tidligere hørt snakk om iPod, og om dette er en annen rykte-mutert utgave av iWalk, eller ytterligere en ny produktserie gjenstår å se.

(oppdatert: se www.itavisen.no/showArticle.php?articleId=1297585 for å få vite hva Apple faktisk lanserte 23.10.2001. Man må med andre ord ta SpyMacs reportasje med store klyper salt)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse