SMS Razor

Annonse


Din lille SMS-partner

SMS RazorDet mangler ikke på nettsider hvor du kan sende SMS, både gratis og mot betaling. Men SMS Razor lar deg gjøre det med et enkelt program, uten å gå via nettleseren.

Programmet har en egen kontaktliste hvor du kan lagre numrene til vennene dine. Adresselisten lagres på en sentral server, slik at du slipper å lage ny liste hvis du installerer programmet på en annen maskin, eller formaterer PC-en din. Du kan også importere adresseboken din fra Outlook, skulle det være ønskelig.

Som fra mobilen

Tjenesten koster 1,50 kroner per sendte melding, og det kreves naturligvis at du er koblet opp mot Internett.

For mottakeren fremstår det som om meldingen ble sendt rett fra din mobiltelefon. Ditt nummer kommer opp som avsender, og man blir heldigvis spart for plagsomme ekstra vedlegg som «denne meldingen er sendt gjennom SMS Razor».

SMS Razor kan lastes ned gratis fra www.smsfun.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse