Annonse


Intel dropper dingsene

Det betyr også at Intel dropper sitt planlagte webb-brett, som ble lansert under Consumer Electronics Show i januar. Selskapet vil fortsette å selge sine eksisterende produkter så lenge de finnes på lager, men det er ikke aktuelt å produsere nytt, melder Cnet.com.

Dot.Station

På samme måte vil også Dot.Station forsvinne. Dette er en kubeformet internett-PC som ble levert i 250.000 eksemplarer til et samarbeidsprosjekt med AOL i Spania, men som altså ikke lenger vil bli produsert.

Fra før av har selskapet kuttet ut produksjonen av PDA-kortet REX, som det overtok ved oppkjøpet av Xircom. I februar var det Intel Media Services som gikk nedenom. Denne tjenesten skulle levere streaming Video.

Fortsatt hjemmenett

Intel understreker imidlertid at de vil fortsette å levere løsninger for hjemmenett, som produseres av en annen divisjon i selskapet.

Dødslisten

Blant dingsene som forsvinner er Intels Personal Audio Player 3000, IntelPlay Digitale Movie Creator og selskapets digitale lommekameraer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse