PowerMac

Annonse


Apple åpner nettbutikk

PowerMacApple har ikke mer enn fem forhandlere i Norge som fører Mac i butikk, og lanseringen av en norsk nettshop kommer derfor ikke som noen stor overraskelse. The Apple Store er allerede etablert i en rekke andre land, men er nå også oppe og går med norske priser, og maks 2-ukers levering over hele landet.

– Vår nye Internett-butikk vil gi gode muligheter for alle interesserte til å gjøre seg kjent med vårt produktsortiment og de nye bruksområdene som produktene har. Denne kunnskapen kan de nå ta med seg til sin vanlige forhandler neste gang de skal handle Apple-utstyr, sier Arne Odden, salgssjef for Apple i Norge.

Foruten å la kunden skreddersy sin Mac, vil nettbutikken også fungerer som salgs- og markedsføringskanal for tredjepartsleverandører av tilleggsutstyr og programvare, enten det er profesjonelle design-programmer eller spill, som tidligere har vært relativt vrient å få tak for Mac.

Apples Internett-butikk finner du på apple.com/norwaystore

Stor nyhet?

Neste uke har Apple forøvrig lovet en større lansering av «et eller annet», formodentlig timet for å rette oppmerksomheten mot andre ting enn Windows XP, som lanseres 25. oktober. Nøyaktig hva som lanseres er foreløpig uvisst, men Apple har i det minste avkreftet at det dreier seg om en ny Mac.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse