Posisjonering Pocket IT

Annonse


Finn jenter med mobilen

Posisjonering Pocket IT

SMS-tjenestene som nå lanseres nyttegjør seg av Telenor Mobils posisjonering av mobiltelefoner i GSM-nettverket. Disse lokasjonsbaserte tjenestene har frem til nå kun vært mulig å tilby på wap, men blir nå også tilgjengelige via SMS.

– Pocket IT er først ute med SMS posisjoneringstjenester i vårt nett. De har utviklet meget spennende tjenester, og vi ser med forventning fram til hva mer som kommer fra denne kanten i tiden framover, sier Lars Christian Iuel, direktør for eksternt tjenestemarked i Telenor Mobil.

HVOR ER JEG???

Tjenesten fungere slik at du sender en tekstmelding til 19830, og oppgir hva slags informasjon du ønsker tilbake.

Annonse
Du velger mellom å sende HVOR KAFFE, HVOR BURGER, HVOR 711, HVOR POL, HVOR MINIBANK, HVOR APOTEK, HVOR VÆR, HVOR VÆR LANG (langtidsvarsel, HVOR SPIS, HVOR er jeg?, og sist overraskelsen HVOR JENTE og HVOR GUTT, som ifølge Pocket IT vil gi deg ideer om hvor din drømmeprins eller prinsesse kan være.

For mer om tjenesten, se www.hvor.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse