datamaskin sprenges

Annonse


Virusbombe går av i dag

datamaskin sprengesSirCam-viruset flagrer fremdeles fritt rundt på nettet, og innbokser blir stadig fylt opp med oppfordringer om åpne vedlegg fra folk som sender deg «this file in order to have your advice».

Har du ved en inkurie slumpet til å åpne et slikt vedlegg, er det stor fare for at maskinen din er infisert av det beryktede SirCam-viruset.

Tidsinnstilt bombe

SirCam sørge først og fremst for å spre dine personlige dokumenter og filer for alle vinder, ved å sende de som vedlegg til kontaktene i Outlook-adresseboken din. Men 16. oktober kan viruset virkelig gjøre stor skade for seg.

Ifølge Wired News, vil omlag 1 av 20 infiserte maskiner rett og slett oppleve at alt innhold på harddisken blir slettet av viruset på akkurat denne datoen.

Annonse
Riktignok hevder en del virusanalytikere at en programmeringsfeil i viruskoden gjør at katastrofen ikke vil inttreffe, men det kan vel like godt være en ide å ta en ekstra sjekk, for sikkerhets skyld.

For å sørge for at din maskin er fri for SirCam, følge instruksjonene på www.antivirus.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse