SL45i java 1

Annonse


Oppgradert råtass fra Siemens

SL45i java 1Har du gått med planer om å bytte ut din nåværende mobiltelefon med en Siemens SL 45? Nå er SL45i kommet, en videreføring av SL45, men med Java2 Micro Edition (J2ME).

Stort minne

Det betyr at du kan laste ned programvare direkte til telefonen, og dermed er det åpnet for en rekke nye muligheter du tidligere bare kunne drømme om. Telefonen fra Siemens har et minnekort på 32MB der du kan lagre dine Java applikasjoner sammen med MP3-filer, grafikk og hva det ellers måtte være.

Java e-postklient på Siemens SL45i

Holder ikke minneplassen kan du sette inn større kort, eller du kan ha flere kort for ulike behov.

Underholdning og nytte

De som kjøper SL45i får med flere J2ME-applikasjoner installert på minnekortet. Her er blant mye annet flere “unyttige” spill og en hendig e-post klient. Det er også mulig å laste ned nye programmer fra PC eller via WAP. Det er også mulig å skrive sine egne programmer tilpasset den enkelte bedrift eller bruker.

SL45i har ellers de samme applikasjonene som SL45, og vil når den om kort tid er klar for salg erstatte dagens modell. Prisen vil være den samme som den har vært på SL45, noe som betyr at du må betale mellom 3.800 kroner med abonnement til drøyt 5.000 kroner uten.

Siemens SL45i

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse