Pentax

Annonse


Digitalkamera til 140 kroner

PentaxDet er de tre selskapene Asashi Optical, som lager Pentax-kameraer, Sanyo Electric, og printer-produsent Altech, som denne uken lanserer et helt nytt prøveprosjekt i Tokyo.

På utvalgte supermarked og bokhandlere, vil det bli mulig å kjøpe digitale Pentax engangskamera for ca. 140 kroner, skriver CNN. Når du kommer tilbake til butikken etter å ha fylt opp kameraet, får du bla gjennom alle bildene på skjerm, og velge de du vil skrive ut. Utskrift av opptil 24 bilder er inkludert i prisen. Inkludert i denne prisen er trykk av de 24 bildene som kameraet rommer.

Kan beholdes

Akkurat som med tradisjonelle engangskamera, er det ingen som tvinges til å returnere kameraet til butikken, eller å skrive ut bildene. Men for at de involverte selskapene ikke skal tape penger på tjenesten, er det en forutsetning at kundene faktisk velger å returnere kameraene til butikkene, slik at de kan pakkes om og selges på ny.

Pentax-kameraet er utstyrt med blits og 8MB Flash-minne, og måler ca. 10 x 6 x 3 cm. Bildeoppløsningen er foreløpig på beskjedne 310 000 punkter, men det er både planer om å øke dette til 1.3 megapiksler, og samtidig gjøre utskriftstjenesten tilrettelagt for Internett.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse