Winamp 3 skin

Annonse


Winamp3 er her

Winamp 3 skinEtter å ha vært tilgjengelig i meget uferdig alpha-versjon en god stund nå, står Nullsoft endelig klare med en fullt fungerende betaversjonen av Winamp3. Riktignok er det fremdeles et par bugs i programkoden, men det er fullstendig mulig å bruke medieavspilleren uten å støte borti så altfor mange problemer.

I Grevens tid

Winamp har i lengre tid vært et av verdens mest brukte program for og spille både musikkfiler og nettradio, og er kjent for sin kraftige ytelse, brukervennlig grensesnitt, samt muligheten for å velge mellom tusenvis av forskjellige grafikk-pakker (skins).

Likevel er konkurransen hard mot andre programmer, først og fremst Microsoft Windows Media Player, som gir mye av den samme funksjonaliteten direkte gjennom operativsystemet.

Derfor er det kanskje i Grevens tid at Winamp gjennomgår en seriøs overhaling.

Annonse
Kameleon

Den største nyheten i versjon 3 er utviklerplattformen Wasabi, som gjør hele grensesnittet og utformingen av Winamp fullstendig fleksibel. Mens man i Winamp 2 kun har muligheten til å tegne om de forskjellige grafiske elementene i spilleren, gjør Wasabi det mulig å fullstendig forandre på design, funksjonalitet, og oppførselen til grensesnittet.

Dette betyr at skins til Winamp3 vil kunne være langt mer originale og unike enn før, noe som på mange måter hittil har vært forbeholdt programmer som Sonique og senere versjoner av Media Player.

Winamp 3beta kan du selv laste ned fra www.winamp.com, hvor du også finner en liten samling nye skins.

(Lurer du på hvorfor Nullsoft har fått «wasabi» fra, finner du sannsynligvis forklaringen her).

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse